Οι παραδοσιακοί φούρνοι κατασκευάζονται με πυρίμαχα υλικά, είτε με τσέχικα πυρότουβλα υψηλών προδιαγραφών είτε με τούβλα υψηλής αντοχής παλαιού τύπου έτσι ώστε να σας προσφέρουν αξιοπιστία και σταθερή απόδοση.
Πιο συγκεκριμένα οι φούρνοι μας κατασκευάζονται με πολλαπλή μόνωση στον τρούλο τους για μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα. Για την ελάχιστη απώλεια θερμοκρασιών και την αποφυγή ρηγμάτων εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών η βάση των φούρνων και ο τρούλος τους ενοποιούνται

Μπορείτε να παραγγείλετε το φούρνο με επένδυση πέτρας επιλογής σας μέσα από ποικιλία πετρωμάτων (είτε ακανόνιστη είτε σκαρπιτσαριστή).

Ο φούρνος τοποθετείτε επάνω σε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια από οπλισμένο σκυρόδεμα (πλατφόρμα). 

Χάρη στα ειδικά καλούπια που διαθέτουμε συναρμολογείτε εύκολα κάνοντας την τοποθέτηση απλή. Σε όλα τα σημεία ένωσης και στοκαρίσματος των τεμαχίων τοποθετείται πυρίμαχη κόλλα υψηλής αντοχής.

Ο φούρνος είναι κατασκευασμένος από άριστα υλικά ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση, οικονομία και αντοχή στο χρόνο. Όλα τα τεμάχια του φούρνου είναι οπλισμένα και κατασκευάζονται σε ειδικά καλούπια. Οι φούρνοι μας παραδίδονται και τοποθετούνται πάντα μαζί με πολυετή εγγύηση.

Διαστάσεις

  • Εξωτερικές διαστάσεις επιλογές:125 x 125cm ή 110 x 110cm ή 95 x 95cm
  • Εσωτερική Διάμετρος Φούρνου: 82cm για εξωτερικές διαστάσεις: 125x125cm
  • Άνοιγμα Πόρτας: 62cm