• Ώρες λειτουργίας: 8:00π.μ - 8:00μ.μ.
  • Τηλέφωνα: 6972281217 | 6995563347 | 22290-68977
  • Διεύθυνση έδρας: 17 χλμ Χαλκίδας Ερέτριας
BBQ σετ - Karvelas Camin

Ψησταριές setbarbeque set εξωτερικού χώρου σε πολλά λειτουργικά σχέδια ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Με δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων, σχεδιασμού και απόχρωσης ώστε να ταιριάζει ακριβώς στα μέτρα και στις προτιμήσεις σας. Ψησταριές, ξυλόφουρνοι, πάγκοι, νεροχύτες σε διαφορετικές διαστάσεις, χρώματα και σχεδιασμούς δημιουργούν ένα λειτουργικό και αισθητικό σετ ψησταριά – barbeque για τον κήπο σας. Δείτε το photo gallery για να έχετε εικόνα των επιλογών σας.

Με επένδυση και χωρίς, με στενάρι, με κόκκινο – κίτρινο – γκρι και καφέ πυρότουβλο είναι διακοσμητικές και χρωματικές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας πάντα με όλους τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους. Η επένδυση μπορεί να γίνει με πέτρα ακονόνιστη ή σκαρπιτσαριστή. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα πετρωμάτων (καρύστου, παραμυθιάς, άρτας, αλβανίας, πηλίου). Η επιλογή δική σας!

Η προετοιμασία όλης της σύνθεσης πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας. Η τελική εγκατάσταση-τοποθέτηση της σύνθεσης στο χώρο σας διαρκεί μία μέρα ανάλογα με το μέγεθος του έργου (η μεταφορά με γερανό και το στήσιμο απαιτούν μεγάλη σχετική εμπειρία).