Κόρδας Στέφανος

  • Post category:

InterContinental Athenaeum Athens Γ’ Μάγειρας «Στην ηλικία των 17 χρόνων άρχισα να ενδιαφέρομαι για τη Μαγειρική.  Ήθελα να σπουδάσω σε μια σχολή που εξειδικεύεται στη Μαγειρική και χτίζει με αγάπη…

Continue ReadingΚόρδας Στέφανος

Γεωργούλα Λεμονιά

  • Post category:

Δύο χρόνια πριν αποφάσισα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, να ασχοληθώ με τη Μαγειρική. Αναζήτησα τη σχολή εκείνη που θα ανταποκρινόταν  στα θέλω και τις προσδοκίες μου… και βρήκα…

Continue ReadingΓεωργούλα Λεμονιά

Ανδρουτσόπουλος Γιώργος

  • Post category:

«Η ειδικότητα  του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και δημιουργικά επαγγέλματα. Επέλεξα να σπουδάσω στην ETOILE γιατί οι άνθρωποι που την απαρτίζουν με κέρδισαν από την πρώτη…

Continue ReadingΑνδρουτσόπουλος Γιώργος