Ανδρουτσόπουλος Γιώργος

You are currently viewing Ανδρουτσόπουλος Γιώργος

«Η ειδικότητα  του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και δημιουργικά επαγγέλματα. Επέλεξα να σπουδάσω στην ETOILE γιατί οι άνθρωποι που την απαρτίζουν με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Όπως αποδείχτηκε δύο χρόνια μετά δεν έκανα λάθος επιλογή γιατί μέσα στη σχολή έθεσα τις βάσεις και τα θεμέλια για την μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία. Οι γνώσεις και η εμπειρία που πήρα από τα εργαστηριακά μαθήματα  και τα σεμινάρια της ETOILE  καθώς και οι διασυνδέσεις με επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, μέσω της σχολής, αποτέλεσαν τα ατού που με έκανα να ξεχωρίσω στην καριέρα μου.»